Rus vatandaşlığı: elde etme Koşulları ve prosedürü



Birçok yabancı Rus vatandaşlığı edinme olasılığını düşünüyor. Düzenli olarak bu süreç, prosedürleri basitleştirmeyi amaçlayan çok sayıda değişiklik getirdi. Bazı insanlar vatandaşlık edinme basitleştirilmiş bir süreci kullanamazlar, ancak belirli gereksinimleri ve koşulları yerine getirmelidirler. Nasıl ve nerede uygulanacağını, hangi belgelerin sağlandığını ve aslında vatandaşlık için neyin gerekli olduğunu anlamalısınız. Rusya Federasyonu vatandaşlığını elde eden her yabancı, farklı yeteneklere güvenebilir. Bu en az çaba ile Rus vatandaşlığı için bazı programlar mevcut, ancak yabancıların belirli gereksinimleri karşılaması gereken şunlardır: Her yabancı, Rusya Federasyonu vatandaşlığını elde etmek için yalnızca belirli koşullar altında mümkün olduğunu bilmelidir. Olası sebep olmadan imkansız kabul edilir. Rusya Federasyonu vatandaşlığı, mevcut gerekçelere bağlı olarak çeşitli şekillerde gerçekleştirilebilir: Rus vatandaşlığının reddedilmesi de FMS’YE özel başvuru yapılması gereken düzgün bir şekilde verilmelidir. Feragat sadece gönüllüdür, bu nedenle bir kişiyi vatandaşlıktan vazgeçmeye zorlamaya zorlamak için hiçbir yol yoktur. Başka bir ülkenin her vatandaşı Rusya Federasyonu vatandaşı olma fırsatına sahiptir. Bu, Rus vatandaşlığını elde etmek için doğru prosedürü takip etmelidir.

Tüm eylemler gerçek zamanlı olarak yapılmalıdır. Böylece, süreç oldukça uzun vatandaşlık için dosyalama tarihinden itibaren en az bir yıl geçmelidir. Rus vatandaşlığı çok sayıda belgenin hazırlanmasını gerektirir ve birçok ardışık eylem gerçekleştirir. Rusya Federasyonu vatandaşlığı edinme süreci standart şemaya göre veya basitleştirilmiş olarak yapılabilir. Basitleştirilmiş Rus vatandaşlığını elde etmek sadece özel programlar altında izin verilir. Bunlar yurttaşların yeniden yerleşimini içerir. Bu koşullar altında, vatandaşlık için harcamak zorunda kalacağınız süreyi önemli ölçüde azalttı. Standart prosedüre göre, başvuranın Rusya Federasyonu mukimi ile en az beş yaşında Rusya’da yaşamasını gerektirir. Çocukların Rus vatandaşlığı da bu ilkeye dayanmaktadır. Ayrıca, şartlar: Rus vatandaşlığını elde etmek için belgeler oturma izninin geçerlilik süresinin sonuna kadar altı ay süreyle başvurulmalıdır.

Süreç sadece yetişkin ve yetenekli kişi

Çocuklar için süreç ebeveynler veya veliler tarafından gerçekleştirilir. Bu süreç sadece yurttaşların veya diğer programların yeniden yerleşim programının gerekliliklerine uyan insanlar için kullanılabilir. Onlar için, Rus vatandaşlığını elde etmeyi önemli ölçüde basitleştirdik. Süreç çok zaman almaz ve çok sayıda gazetenin hazırlanmasını gerektirmez. Bu basitleştirilmiş prosedürü kullanmak için yalnızca belirli başvuru kategorileri olabilir. Bunlar, koşullara ilişkin yabancıları içerir: belirli bir yabancının hızlandırılmış prosedürü kullanıp kullanmayacağını belirlemek için deneyimli bir avukata danışılması önerilir. Genellikle BDT’DEN gelen göçmenler, Rus anadili gibi bu şemayı uygulayabilirler. Bu durum, Komisyonu geçtikten sonra ve yazılı olarak test edildikten sonra atanır. Ayrıca, belirli koşullar altında diğer kişilere böyle bir fırsat sundu. Basitleştirilmiş prosedür kapsamında Rus vatandaşlığını alma hakkı mevcuttur: tüm yukarıdaki yabancı kişiler, Rus vatandaşlığını alma basitleştirilmiş bir sürecinden yararlanma fırsatına sahiptir. Bir yabancının basitleştirilmiş bir şema kullanması mümkün değilse, standart bir prosedürün ardışık adımlarını gerçekleştirmesi gerekecektir. Her aşamada kendi nüansları vardır, bu nedenle sürecin kurallarını iyice anlamak önemlidir. Sınırı geçerken yabancılar vize veya pasaporta sahip olmalıdır. Gümrük Birliği üyeleri olan ülkelerin sakinlerinden bir iç pasaport gerekiyordu. Ülkedeki varış tarihinden itibaren önümüzdeki GÜN içinde göçmen, gelişinin FMS’SİNİ bildirmelidir.

Eğer bir daire kiralamak veya kalır